Oplossingsgerichte intervisie

 

  • Motiverende intervisie, waar deelnemers effectiever en tevreden uit komen?
  • Met een nieuw samengestelde intervisiegroep een goede (her)start maken?
  • Eén of meerdere intervisiegroepen op gang brengen tot zij het zelf kunnen?

 

Wij begeleiden onder andere intervisie van sociaal werkers, jeugdzorgprofessionals, docenten, studentbegeleiders, zorgcoördinatoren, intern begeleiders & leerkrachten uit het basisonderwijs, en medewerkers van schoolbegeleidingsdiensten. Dit doen wij op Oplossingsgerichte wijze.

 

Solvitas traint de intervisiegroepen in onze eigen Oplossingsgerichte intervisiemethodiek. Een nieuwe groep, een groep na verandering van samenstelling, of een groep waarbij de intervisie nog niet goed loopt wordt geholpen om een goede (her)start met elkaar te maken. We begeleiden de groepen tot zij vervolgens zelf hun intervisie met elkaar kunnen doen.

 

Wij zijn landelijk werkzaam en hebben een pool van kundige en ervaren trainers die de Oplossingsgerichte intervisietraining en -begeleiding verzorgen. Bij sommige klanten gaat het om een enkele intervisiegroep, voor andere organisaties doen we meer dan tien groepen tegelijk. We zoeken daarbij altijd naar de juiste match tussen de intervisiegroep en de trainer.

 

Neem nu contact op over de mogelijkheden!

Mail contact@solvitas.nl of bel Irene Lansdaal op 06 - 52035046

Over onze Oplossingsgerichte intervisiebegeleiding:

 

"Ik vond de intervisie(begeleiding) erg goed, want de trainer bleef heel dicht bij onze trainingswens en dagelijkse praktijk. In een veilige setting, goed bewaakt door de trainer, hebben we ieder op ons eigen niveau en vanuit onze eigen leerwens naar hartenlust mogen oefenen met de verschillende rollen en aspecten van de oplossingsgerichte intervisie. Ik voelde me zo gesteund en positief uitgedaagd door de training dat ik het aandurfde om de kar te gaan trekken met mijn eigen intervisie groep."

Esther Dekker, schoolbegeleidingsdienst. Waardeert de intervisietraining met een 9.

 

"Ik vond de supervisie fijn, uitgaande van eigen werkervaringen en hierop reflecteren heeft mij meer inzicht gegeven over mijn eigen handelen. Daarnaast heb ik geleerd dat je door de juiste vragen te stellen sneller tot de kern van een vraagstuk komt. De trainer begeleidde ons als groep op een prettige manier, zeer professioneel, maar ook betrokken wijze."

Solvitas is een CRKBO geregistreerde instelling (en rekent 0% btw voor de Oplossingsgerichte intervisie).

 

Neem nu contact op over onze professionele begeleiding van Oplossingsgerichte intervisie!

Mail contact@solvitas.nl of bel Irene Lansdaal op 06 - 52035046

Solvitas | contact@solvitas.nl | 06-52035046 | KvK: 66236614

Webdesign: Marc Verburg | Fotografie: Bianca de Wit